Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Loodgietersbedrijf Van Dasselaar.

Hemelwaterafvoer

Wij hebben veel ervaring in het oplossen van hemelwaterafvoer problemen, kijk op onze Instagram of Facebook om hier een aantal voorbeelden van te zien!

Lees meer


Designradiatoren

Binnenkort hebben wij scherpgeprijsde designradiatoren in ons assortiment. Deze radiatoren zijn in verschillende (mat)kleuren en maten te verkrijgen!

Lees meer


Steinberg kranen

Van Dasselaar levert, als één van de weinige in Nederland, Steinberg kranen. Deze kranen zijn van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Steinberg heeft een uitgesproken design met veel verschillende variaties voor in de keuken of de badkamer. Zo zijn er zwarte kranen die, in tegenstelling tot veel andere merken, een sterke laklaag hebben. 

Voor meer info en inspiratie, kijk op: https://www.steinberg-armaturen.de/en

Lees meer


Buitenkranen

Bij ons kan u terecht voor verschillende soorten buitenkranen, waarbij wij nieuwe een nieuwe buitenkraan bij u thuis kunnen installeren of u kunnen helpen om de juiste materialen bij elkaar te zoeken. Hierbij kan u kiezen uit een normale buitenkraan of een vorstbestendige.

Daarnaast hebben wij materialen op voorraad van Gardena en andere toepassingen om uw tuinslang op aan te sluiten. Door onze grote voorraad, hebben wij altijd een oplossing voor uw speciale situatie paraat.

Lees meer


Afsluitkranen

Wilt u een afsluitkraan plaatsen? U kunt bij ons terecht voor een wijde variatie aan afsluitkranen voor bijvoorbeeld de wasmachine of wc-reservoir en van kogel- tot schuifkranen. Door onze brede voorraad kunnen wij, samen met u, tot de ideale oplossing komen voor uw probleem. 

Hierbij hebben wij een grote voorraad in koppelingen voor uw leidingsystemen en allerlei hulpstukken (bijvoorbeeld terugslagkleppen en muurplaten). Wij kunnen ook uw probleem op locatie verhelpen door onze ervaren monteurs.

Lees meer


Keuken-, wastafel- en toiletkranen

Heeft u een nieuwe kraan nodig voor in uw keuken, badkamer of toilet? Bij ons kunt u terecht voor uw nieuwe kraan. In onze winkel hebben wij verschillende kranen in de showroom om tot de ideale kraan te komen. Daarnaast hebben wij een brede voorraad aan onderdelen en koppelingen om u te helpen in uw situatie. Van verscheidene merken hebben wij een brede voorraad aan onderdelen, bijvoorbeeld van Grohe, Venlo en Hans Grohe.

Wilt u direct kokend water? Bij ons kan u terecht voor Quooker-kranen en Grohe red oplossingen.

Door onze goede service, kan u ook altijd terecht als er iets aan de hand is met uw kraan. Wij kunnen uw kraan repareren op locatie of in de winkel, of onderdelen van uw kraan verkrijgen (van uitlopen en perlators tot binnenwerken en knoppen).

Lees meer


Lampen/spotjes

Naast loodgieterswerken, bieden wij ook elektra-oplossingen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor spotjes, LED-verlichting, buitenlampen en TL-buizen. Wij hebben daarnaast een brede voorraad aan kabels, draad en pijpen. Hierbij voorzien wij u van advies om tot de ideale situatie te komen.

Lees meer


Douchewanden

Van Dasselaar is een expert op het gebied van badkamertoepassingen! U kunt bij ons terecht voor de volledige realisatie van uw project, waarbij wij u bijstaan in de planning en het ontwerp van uw nieuwe stukje badkamer. In onze showroom kan u verschillende douchewanden en opties zien, daarnaast kunnen wij u persoonlijk advies geven. Ook kunnen wij bij u thuis kunnen kijken hoe uw project het beste te realiseren is.
Wij hebben aanbod in verscheidene douchewanden, douchebakken, baden, dorpels en douchecabines. Hierbij kunnen wij de douchewanden op maat bestellen in verschillende kleuren en tinten. Daarnaast hebben wij voorraad in aan- en afvoermaterialen. 
Heeft u een bad en wilt u die ombouwen naar een douchewand? Wij hebben hier de oplossing voor met de Novellini Revolution, waarbij u in één systeem over kunt schakelen van een bad naar een douchewand.

Voor de realisatie hebben wij een team van ervaren monteurs staan die alles aan kunnen sluiten. Wij werken ook samen met aannemers en tegelzetters voor de totale realisatie van uw badkamer!

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.