Van Dasselaar is een expert op het gebied van badkamertoepassingen! U kunt bij ons terecht voor de volledige realisatie van uw project, waarbij wij u bijstaan in de planning en het ontwerp van uw nieuwe stukje badkamer. In onze showroom kan u verschillende douchewanden en opties zien, daarnaast kunnen wij u persoonlijk advies geven. Ook kunnen wij bij u thuis kunnen kijken hoe uw project het beste te realiseren is.
Wij hebben aanbod in verscheidene douchewanden, douchebakken, baden, dorpels en douchecabines. Hierbij kunnen wij de douchewanden op maat bestellen in verschillende kleuren en tinten. Daarnaast hebben wij voorraad in aan- en afvoermaterialen. 
Heeft u een bad en wilt u die ombouwen naar een douchewand? Wij hebben hier de oplossing voor met de Novellini Revolution, waarbij u in één systeem over kunt schakelen van een bad naar een douchewand.

Voor de realisatie hebben wij een team van ervaren monteurs staan die alles aan kunnen sluiten. Wij werken ook samen met aannemers en tegelzetters voor de totale realisatie van uw badkamer!