Aanbiedingen

In onze showroom hebben wij diverse artikelen staan die afgeprijsd zijn. Hier ziet u een overzicht van enkele van deze artikelen, meer informatie kunt u krijgen in onze showroom en winkel aan de Ohmstraat.


Sphinx Urinoir

Heeft u een urinoir nodig? Vanaf nu is bij ons een urinoir van Sphinx in de aanbieding.

Van € 295,- voor slechts € 100,-!

Sphinx urinoir

Opruiming Kranen

Op zoek naar een nieuwe kraan? In onze showroom zijn verschillende kranen opgesteld die niet meer helemaal nieuw zijn, maar nog wel u van dienst kunnen zijn. Kom nu de kranen zien in onze showroom!

Aanbiedingen Kranen

Douchebak 80 x 80cm

Nu als aanbieding in onze showroom, een douchebak van 80 bij 80cm. Kom snel bij ons langs om te zien of hij bij u in de badkamer past.

Van € 199,- voor slechts € 99,-!

Douchebak 80 x 80cm

Grohe glijstangset

Bent u toe aan een nieuwe glijstang met handdouche? Wij hebben voor u de perfecte aanbieding. Een nieuwe glijstang van Grohe inclusief doucheslang en handdouche. 

Nu slechts: € 59,-   

aa712546f2c148b786486222e9299b6e

Sealskin douchewand

Op zoek naar een nieuwe hoekdouchewand? Maak dan gebruik van onze Sealskin hoekinstap die ideaal is voor u als de douchewand in een hoek moet worden geplaatst. Sealskin is een hoogwaardige leverancier van allerlei sanitair producten en al verscheidene jaren onze nummer 1 leverancier in douchewanden en -producten. Onze douchewand is een restituut en daardoor voor het oog nog volledig nieuw. Op = Op

Nu van € 1456,- voor € 599,-   

1400%20HOEKINSTAP

Grohe Douchecombinatie

U zoekt een stortdouche en wil toch een handdouche behouden? Wij hebben voor u de perfecte aanbieding voor een Grohe douchecombinatie inclusief stortdouche, douchekraan, doucheslang en handdouche. 

Nu slechts: € 398,-   

27922000

Puris Holland Block Hacienda

Op zoek naar een badkamermeubel voor uw badkamer? Dan is dit het badkamermeubel wat u zoekt. Door zijn afmetingen (L90 x B50 x H53cm) en de bijbehorende spiegel (L90 x B3,5 x H64cm) is dit meubel geschikt voor vrijwel iedere badkamer. De laden zijn door de soft-close , erg handig in alledaags gebruik. De spiegel bevat ingebouwde verlichting. Dit meubel is een restituut en ziet er nog als nieuw uit! In onze aanbieding is hij scherp afgeprijsd! Op = Op

Nu van € 1195,- voor € 599,-    

IMAG0341

Verscheidene glijstangsets

In onze showroom zijn er verschillende glijstangsets in de aanbieding. Kom langs om te horen welke glijstang u kan gebruiken om uw huidige te vervangen!

Glijstangset

Fonteinmeubel met spiegel

Bent u op zoek naar een nieuwe meubelset in uw wc? Bij ons in de showroom staat een scherp afgeprijsde set, gereed om door u opgehaald te worden.

Voor slechts € 99,- (excl. kraan)!

Fonteinmeubel met spiegel

Vul uw eigen inhoud in.