Aanbiedingen

In onze showroom hebben wij diverse artikelen staan die afgeprijsd zijn. Hier ziet u een overzicht van enkele van deze artikelen, meer informatie kunt u krijgen in onze showroom en winkel aan de Ohmstraat.


WaveDesign Badkamermeubel

In onze showroom is nu een zeer scherpe aanbieding voor een 90cm badkamermeubel van WaveDesign. Dit meubel heeft een keramische wastafel en "push to open" lades, waarmee u hem met één duw opent. Het is uit voorraad leverbaar en in meerdere kleuren (naast meubel ook in "natural oak" en "grey oak"). Naast de 90cm, is hij ook leverbaar in 60cm (€ 399,-).

Van € 1050,- voor slechts € 499,-!

IMG_1166

Opruiming Kranen

Op zoek naar een nieuwe kraan? In onze showroom zijn verschillende kranen opgesteld die niet meer helemaal nieuw zijn, maar nog wel u van dienst kunnen zijn. Kom nu de kranen zien in onze showroom!

Aanbiedingen showroom.JPG

RVS Toiletset

Nu als aanbieding in onze showroom, een RVS toiletset. Kom snel bij ons langs om te zien of hij bij u in de badkamer past. OP=OP!

Van € 109,- voor slechts € 59,-!

Erwan

Grohe glijstangset

Bent u toe aan een nieuwe glijstang met handdouche? Wij hebben voor u de perfecte aanbieding. Een nieuwe glijstang van Grohe inclusief doucheslang en handdouche. 

Nu slechts: € 59,-   

aa712546f2c148b786486222e9299b6e

Aanbiedingen

Wij hebben doorlopend aanbiedingen. Kom voor het totaal overzicht langs in onze winkel.

Kom snel langs!    

IMG_5848.JPG

Grohe Douchecombinatie

U zoekt een stortdouche en wil toch een handdouche behouden? Wij hebben voor u de perfecte aanbieding voor een Grohe douchecombinatie inclusief stortdouche, douchekraan, doucheslang en handdouche. 

Nu slechts: € 398,-   

27922000

Verscheidene glijstangsets

In onze showroom zijn er verschillende glijstangsets in de aanbieding. Kom langs om te horen welke glijstang u kan gebruiken om uw huidige te vervangen!

Glijstangset

Fonteinmeubel met spiegel

Bent u op zoek naar een nieuwe meubelset in uw wc? Bij ons in de showroom staat een scherp afgeprijsde set, gereed om door u opgehaald te worden.

Voor slechts € 99,- (excl. kraan)!

Fonteinmeubel met spiegel

Vul uw eigen inhoud in.