Aanbiedingen

In onze showroom hebben wij diverse artikelen staan die afgeprijsd zijn. Hier ziet u een overzicht van enkele van deze artikelen, meer informatie kunt u krijgen in onze showroom en winkel aan de Ohmstraat.


Industrieel fonteintje met frame

Nu in de aanbieding diverse maten fonteintjes met frames!

Nu voor € 109,-

fontein_frame

Opruiming Kranen

Op zoek naar een nieuwe kraan? In onze showroom zijn verschillende (oud model) kranen opgesteld die u van dienst kunnen zijn. Kom snel de kranen bekijken in onze showroom!

aanbiedingen

RVS Toiletset

Nu als aanbieding in onze showroom, een RVS toiletset. Kom snel bij ons langs om te zien of hij bij u in de badkamer past. OP=OP!

Van € 109,- voor slechts € 59,-

Erwan

Grohe glijstangset

Bent u toe aan een nieuwe glijstang met handdouche? Dan hebben wij u de perfecte aanbieding. Een nieuwe glijstang van Grohe inclusief doucheslang en handdouche. 

Nu slechts: € 59,-   

myshop-medium-70488071

Inbouwreservoir Geberit

Nu in de aanbieding, dit inbouwreservoir ideaal voor bij u thuis!

Voor slechts € 139,-

up100

Grohe glijstangset

Nu in de aanbieding een mooie Grohe glijstangset inclusief douchemengkraan! Voor een scherpe prijs heeft u een nieuwe set, op te halen in onze winkel.

Voor slechts € 449,-

grohe-euphoria-system-260-douchesysteem-met-hoofdd

WaveDesign Badkamermeubel

In onze showroom staat nu een zeer scherpe aanbieding van een 60cm badkamermeubel van WaveDesign. Dit meubel heeft een keramische wastafel en "push to open" lades, waarmee u de lade met één duw opent. Het meubel is uit voorraad leverbaar en in meerdere kleuren (naast meubel ook in "natural oak" en "grey oak"). 

Van € 895,- voor slechts € 399,-

IMG_1166

Aanbiedingen

Wij hebben doorlopend aanbiedingen. Kom voor het totaal overzicht langs in onze winkel.

Kom snel langs!    

IMG_5848.JPG

Grohe Douchecombinatie

U zoekt een stortdouche en wil toch een handdouche behouden? Wij hebben voor u de perfecte aanbieding voor een Grohe douchecombinatie inclusief stortdouche, douchekraan, doucheslang en handdouche. 

Nu slechts: € 398,-   

27922000

Vul uw eigen inhoud in.