Onze garanties als loodgieter uit Nijkerk

Snel, betrouwbaar en doeltreffend

Onze loodgieterswerkzaamheden in Nijkerk, en ver daarbuiten, zijn voorzien van een persoonlijke en absolute kwaliteitsgarantie. Wij werken snel, maar altijd doelgericht en met doeltreffend resultaat. Vandaar dat wij uitermate betrouwbaar zijn als bedrijf voor uw loodgieters in Nijkerk en omstreken. Onze grote vaste klantenbestand staat garant voor deze betrouwbaarheid. Wij streven dan ook altijd perfectie na in onze diensten. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar met raad en daad. Het zijn stuk voor stuk professionals die mede door het volgen van verschillende bijscholingstrainingen volledig op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Doe er uw voordeel mee en neem contact met ons op!

Diverse onderdelen o.a. Schwab, Grohe, Geberit

Bij loodgietersbedrijf van Dasselaar verkopen wij allerlei onderdelen van diverse merken. Door deze onderdelen kunnen wij bijvoorbeeld uw toilet of kraan vaak meteen weer repareren.
Wij verkopen onder andere onderdelen van: Grohe, Geberit, Wisa, Schwab (GF+) en Sealskin. Kom daarom gerust langs als u bijvoorbeeld vragen heeft over uw kapotte toilet, kachel en kraan. Onderdelen van Schwab (GF+) versturen wij door heel Nederland. Heeft u vragen over onderdelen van uw Schwab toilet neem dan gerust contact met ons op.

Vul uw eigen inhoud in.