Wij zijn een professioneel loodgietersbedrijf in Nijkerk

Het loodgietersbedrijf bestaat al sinds 1851. In dat jaar startte de familie Boterenbrood hun onderneming. De huidige eigenaar Jan van Dasselaar nam in 1997 het bedrijf over van Dirk Boterenbrood. Er werken vier monteurs en een magazijnmedewerker bij Van Dasselaar.

Loodgietersbedrijf Van Dasselaar BV is het loodgietersbedrijf uit Nijkerk waar u altijd op kunt bouwen. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer of centrale verwarming veranderen of laten repareren? Misschien bent u op zoek naar een nieuw toilet? Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u de expertise en de ervaring die ze allemaal kunnen realiseren. Het loodgietersvak zit al jaren in ons bloed en ons bedrijf is een moderne en dynamische onderneming waar servicegerichtheid en kwaliteit steevast de boventoon voeren.

Ons team van specialisten kan alle loodgieterswerkzaamheden tot volle tevredenheid voor u uitvoeren. Wij zijn de aangewezen partij voor zowel particulieren als bedrijven. En in de loop der jaren hebben wij een aanzienlijk vast klantenbestand weten op te bouwen, want zij zijn allang overtuigd van onze professionaliteit en doelgerichte oplossingen.

Voor het installeren van cv- en warmwatertoestellen, alsmede het onderhoud en de service daarvan, zijn wij uw betrouwbare adres. Een van onze specialismen is het ontwerpen en verbouwen van bad- en toiletruimten en wordt door ons met zorg en toewijding uitgevoerd.

Daarnaast behoort het bedekken van daken en alle rioleringswerkzaamheden ook tot ons vakgebied. Alles wat u mag verwachten van een allround loodgietersbedrijf kunnen wij u bieden. Tel daar ons vriendelijke personeel en onze tijdige levering bij op en u komt tot een logische en onontkoombare conclusie. En dat is dat de enige keuze voor gedegen loodgieterswerk Loodgietersbedrijf Van Dasselaar BV is. Het loodgietersbedrijf uit Nijkerk waar u altijd op kunt bouwen.

Vul uw eigen inhoud in.