CV

Loodgietersbedrijf van Dasselaar heeft veel ervaring met CV-installaties. Zo kunnen wij een complete installatie realiseren, waarbij door onze combinatie van winkel, showroom, magazijn en specialisten deze installatie volledig naar uw wensen zal zijn.

Zo kunt u in onze winkel de zaken goed doorspreken, waarna er op basis van wat er besproken is een offerte kan worden opgesteld. Door onze showroom kunnen wij u enkele ketels laten zien en door onze voorraad in het magazijn bent u op de hoogte van de installatiematerialen die wij gebruiken. Onze specialisten kunnen vervolgens uw installatie snel en naar uw wensen installeren.

U bent ook bij Van Dasselaar aan het juiste adres als u problemen ervaart met uw cv-installatie of als u deze simpelweg wilt vernieuwen. Hierbij kunnen wij passend advies leveren of bij u langs komen om uw problemen te verhelpen. Daarbij kunt u ook denken aan het onderhoud van uw ketel!

Van Dasselaar heeft daarnaast verscheidene jaren aan ervaring in het aanleggen van vloerverwarming. Door ons hiervoor in te schakelen weet u dat u een kwalitatieve installatie in huis haalt en dat uw vloeren heerlijk warm zullen worden!

Neem nu contact met ons op!


1015ccbfc8424091b8dc8397be9ca2c5

Vul uw eigen inhoud in.